True
Voertuig.TV - TV kijken via internet, de beste Auto programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

02-06-2024
Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 154 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 juni, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



VPRO Tegenlicht
VPRO Tegenlicht: Afl. 6

Wat moet progressief Europa aan met de grote ruk naar rechts? Hoe kan het dat de woorden die de internationale rechts-nationalistische beweging gebruikt zoveel lijken op die van de progressieven. Publicist en politiek activist Naomi Klein verdiepte zich naar aanleiding van een persoonsverwisseling in de wereld van complotdenkers en extreemrechts. Ze schreef er het 'zelfonderzoek'-boek Dubbelganger, een reis naar de spiegelwereld over. Ze verkent die spiegelwereld en onze politieke toekomst.



Andere tijden sport
Andere Tijden Sport: Afl. 2

'Erwin lijkt op mij, Ronald op zijn vader', zegt moeder Marijke over haar zoons. Erwin de elegante en bescheiden voetballer, Ronald de mannetjesputter en leider. We portretteren de broers Koeman en nemen ze mee naar München, waar ze in 1988 het EK wonnen. Veel is er veranderd in het Olympiastadion, maar toch niet alles. Ze vertellen over hun leven, voetbal en het gemis van hun vader Martin, die in 2013 overleed. Tussen de flats in de Groningse wijk de Wijert, waar Erwin en Ronald opgroeiden, halen jeugdvrienden herinneringen op aan de twee tegenpolen. Bij hun eerste club vv Helpman vertellen oud-ploeggenoten over de broers.





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De economie van de Europese Unie. Europa gaat naar de stembus. De grote motor achter de Europese Unie is de economie. Hoe gaat het daarmee en wat staat er op de economische wensenlijst van Brussel? En hoe wil de EU de strijd aanbinden met China en de Verenigde Staten? We bespreken het met huiseconoom Mathijs Bouman. * Verkiezingen Wallonië. In Europa is de opkomst van radicaal-rechts hét verhaal en immigratie is het dominante thema. Maar er is één regio die tegen de stroom inzwemt: Wallonië, het Franstalige gedeelte van België. Daar maken ze juist een ruk naar links. Hoe komt dat? We schakelen met correspondent Arjen van der Horst.



Undercover in Nederland
Undercover in Nederland

Alberto Stegeman en zijn team ontmaskeren een bewindvoerder die steelt van haar kwetsbare cliënten. De vrouw is door de rechtbank officieel aangesteld als bewindvoerder om mensen financieel bij te staan en uit de schulden te helpen, maar in plaats daarvan licht zij personen op en gaat ze er met hun geld vandoor. Alberto gaat de confrontatie aan de emoties lopen zeer hoog op.



Ronald Snijders
Ronald Snijders: Afl. 7

Ronald Snijders stond onlangs tien jaar solo in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. Hij gaat terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders. Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2.



Metropolis
Metropolis: Afl. 12

Hoe oud je ook bent, er is altijd kans op een examen en de daarbij behorende stress. In Turkije moet Yigit met een test aan het Turkse leger bewijzen dat hij homoseksueel is, zodat hij niet in dienst hoeft. De Keniaanse Joan gaat op rijexamen, maar vergeet de handrem eraf te halen: zal ze slagen voor haar examen? In Maleisië nemen studenten het zekere voor het onzekere en laten hun schoolspullen zegenen in een hindoetempel om hun examen te halen.







Grutto!
Grutto!: Afl. 1

We duiken in het verleden van de grutto en krijgen antwoord op de vraag hoe het dier vroeger leefde. Wanneer heeft hij zich ontwikkeld als weidevogel? De grutto maakt een reis vanuit Senegal naar zijn broedgebied in Nederland via Portugal, Spanje en Frankrijk, waar allerlei gevaren op de loer liggen. Eenmaal in Nederland maken de grutto's zich net als de veeboeren Piet en Wim klaar voor het 'broedseizoen'. Op IJsland leeft een groeiende populatie grutto's die profiteert van het inpolderen van de venen. Daar herhaalt zich de geschiedenis van de grutto in Nederland.



Kiespijn
Kiespijn: Afl. 4

Politieke panelquiz onder leiding van Diederik Ebbinge en captains Rutger Castricum en Hanneke Groenteman, en per aflevering wisselende deelnemers.





Dwars door de Lage Landen
Dwars door de Lage Landen: Afl. 7

Arnout doorkruist de Demervallei en komt aan in de Vlaamse Ardennen, het decor van de Vlaamse wielerklassiekers. In Geraardsbergen ruilen Arnout en zijn vrienden hun wandelschoenen in voor een koersfiets om de legendarische Muur te beklimmen, net zoals ontelbare wielrenners dat voor hen hebben gedaan. Langs de taalgrens lopen ze verder naar Amougies. Dit kleine, landelijke dorpje is bekend als het Woodstock van de Lage Landen, nadat het in 1969 overspoeld werd door 70.000 hippies.



FORMULA 1
FORMULA 1: An Ocon, Perez & Vettel THREE-WAY Battle 💥

In 2017, Sergio Perez, Esteban Ocon and Sebastian Vettel provided huge drama as they battled it out at the Canadian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 22

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Vroege vogels
Vroege Vogels: 't Roegwold ontwikkelde zich van oude landbouwgrond tot nieuwe natte natuur.

Roerdompen en waterrallen zitten verscholen tussen het Groningse riet, terwijl de snor en rietzanger enthousiast van zich laten horen. Wie hier twintig jaar geleden rondliep, had deze soorten niet gehoord. 't Roegwold ontwikkelde zich van oude landbouwgrond tot nieuwe, natte natuur. Nu zit het uitgestrekte gebied vol ganzen en veldleeuweriken. Als letterlijk hoogtepunt klimt Menno Bentveld in een hoogspanningsmast om een nieuwe bewoner in Groningen te bewonderen: de raaf.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 154

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 21

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Ex On the Beach Double Dutch
Ex on the Beach: Double Dutch: Moment van de waarheid

De exen blijven maar aankomen op de meest onverwachte momenten...genoeg om de villa compleet op stelten te zetten!



Gio
Gio: HET VERHUIZEN IS VERVROEGD! ZO BLIJ!🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 22

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



PSV
PSV: Seizoensoverzicht 2023 - 2024 🎞

Nog één keer genieten ❤️🤍 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>















FORMULA 1
FORMULA 1: Six Pit Stops And Still Won The Race! 🤯

After many collisions and pit stops, Jenson Button recovered and won the 2011 Canadian Grand Prix race. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 4

Maria en Harm wonen met drie generaties op een verduurzaamd boerenerf in het Zuid-Hollandse dorp Berkenwoude. Met een eigen warmtenet, een waterput met zuiveringsinstallatie, een boomgaard en een grote moestuin zijn ze bijna volledig zelfvoorzienend. * Chef-kok Sharon de Miranda gaat aan de slag met een boon van Hollandse bodem: de veldboon. Ze maakt met de boon een heerlijke hummus en veldbonenbroodjes.







De Eindmusical
De Eindmusical: Afl. 6

Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.





Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 22

Een belangrijk regionaal ziekenhuis op het platteland in Gambia wil graag een intensivecareafdeling voor pasgeboren baby's om moeders en pasgeborenen de best mogelijke zorg te geven.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 21

De politiek leider van de SP Jimmy Dijk en D66-partijleider Rob Jetten over oppositie voeren in deze tijd. * Op 6 juni kunnen we in Nederland naar de stembus voor het Europees Parlement. Te gast zijn VVD-lijsttrekker Malik Azmani en de lijsttrekker namens GroenLinks-PvdA Bas Eickhout. * Antonio Scurati vergaarde in Italië maar ook ver daarbuiten bekendheid vanwege zijn gevierde Mussolini trilogie. * De man van Evgenia Kara-Murza zit een 25-jarige straf uit in een strafkamp nadat hij kritisch sprak over de Russische invasie in Oekraïne. * 30 jaar na de afschaffing van de apartheid ging oud-correspondent Bram Vermeulen terug naar Zuid-Afrika.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Wat mag je nog zeggen in Nederland?

In de veertiende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman rechtsfilosofe Raisa Blommestijn en uitgever van De Andere Krant Sander Compagner. Blommenstijn, ex-presentatrice bij Ongehoord Nederland, moet zich op 19 augustus voor de meervoudige kamer verantwoorden voor aanklachten wegens groepsbelediging en smaad.De zaak van Blommenstijn past in een trend waarbij steeds meer criticasters van het bewind te maken krijgen met vervolging. Wat mag je nog zeggen in Nederland en hoe moeten we omgaan met een steeds repressievere staat. Abonneer op De Andere Krant via <a target="_blank" href="https://deanderekrant.nl/abonnement. Aanmelden">Klik hier</a> voor De Andere Wereld Dag: dakl.nl/bosvreugd23juni --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Pointer
Pointer: Afl. 7

Meerdere Europese politici stellen dat ongewenste vreemdelingen massaal in Europa blijven. Hoe zit het precies?



AFC Ajax
AFC Ajax: AJAX SPECIAL | Siem de Jong - De touwtjes in handen ⭐️⭐️⭐️

In deze special volgen we Siem de Jong in het leven na voetbal. We brengen een bezoek aan zijn podcast, de stage bij Ajax, een sponsorreis in Birmingham en zijn sportmarketingbedrijf in Den Bosch. Daarnaast hebben Menno Geelen, Daley Blind en Luuk de Jong mooie woorden over voor de man die voor altijd zal zijn verbonden aan de derde ster. #SiemdeJong ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt er politiek, ondernemer

Te gast zijn partijleider Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract over goed bestuur in Nederland en Europa. CDA-partijleider Henri Bontenbal over de Europese verkiezingen. Voorzitter Cora van Nieuwenhuizen van Energie-Nederland over de energietransitie en Amerika-deskundige Michiel Vos over zijn boek Vos in de VS en Amerikaanse toestanden rond Donald Trump en Joe Biden.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 20

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Joriskerk te Eindhoven. Celebrant: pastoor René Wilmink.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Het is Sacramentsdag. Voor Eliza Oudshoorn is de eucharistie de kern van haar geloof

Het is Sacramentsdag, de dag waarop in de rooms-katholieke kerk wordt stilgestaan bij het sacrament van de eucharistie. Voor Eliza Oudshoorn is de eucharistie de kern van haar geloof. 'Jezus is voor mij gestorven. Hij heeft alles voor mij overgehad. Ik ervaar zijn aanwezigheid en zijn liefde altijd.' Elk jaar loopt Eliza samen met zo'n 150 anderen mee in de sacramentsprocessie, dwars door haar woonplaats Leiden. 'Veel mensen voelen een soort van verlegenheid om te vertellen over hun geloof. Dat heb ik achter me gelaten. Ik ben niet bang, ik weet waar ik voor sta.'



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job Is Boos In Roblox!

Job Is Boos In Roblox! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



vThorben
vThorben: Ik Heb Jessy Gevonden! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Ik Heb Jessy Gevonden! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 4

Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: NiCO iS “VERMiST” BiJ DE TOPPERS ( Geen Prank) & SPEELGOED OPRUiMEN | Bellinga Vlog #

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UY1eDY29pfQ&list=PLv3Y08fGepIeiJqjm8noQXaQr6ZSZuqPQ&index=5 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! ► <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga https://www.facebook.com/debellingas KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> VRiENDENBOEKJE <a target="_blank" href="http://bit.ly/3bq60hz">Klik hier</a> ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 6">Klik hier</a> nov13 1e vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 Fanmail">Klik hier</a> PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 22

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 153

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 54

Hoe behoud je open ogen en hart in een wereld vol pijn? Zangeres Meral Polat sluit een nachtelijke ontmoeting af met een hartstochtelijk, Afghaans lied uit haar tenen.